Preduzetništvo

Srednjoškolac si? Želiš da budeš od onih koji mijenjaju svijet? Želiš da kreneš na put izgradnje autentične karijere bogate raznim iskustvima? Želiš da stekneš nova znanja i vještine rame uz rame sa najboljima?


Na pravom si mjestu!

 

Dobrodošao/la u preduzetničku galaksiju UDG-a! Preduzetnička galaksija ti nudi mogućnost da se umrežiš sa svojim vršnjacima, da slušaš motivaciona predavanja relevantnih stručnjaka iz različitih oblasti, da stekneš znanja i vještine iz oblasti preduzetništva, javnog nastupa, timskog rada i inovacija, da zaradiš i da predstaviš svoje brilijantne ideje predstavnicima najuspješnijih kompanija, raznih institucija i obrazovnih ustanova!

 

Sve gorenavedene vještine stičeš usavršavajući se kroz neki od brojnih projekata koje smo pripremili za tebe: Poslovni izazov Crne Gore, Poslovni izazov Zapadnog Balkana, Preduzetničko-istraživački poduhvat "Zaori dublje, proširi brazde", Berza preduzetničkih ideja, Sajam učeničkih kompanija, Festival preduzetništva, Gen-E evropski sajam preduzetništva i mnogi drugi!

 

Ova galaksija je generacijama prije tebe omogućila da putuju, odrede put daljeg obrazovanja i usavršavanja, odrede poslovni i karijerni smjer i još mnogo čega. Srednjoškolci su se do sada družili sa nama širom zemlje i regiona, ali i širom Evrope (Talin, Istanbul, Vilnius...). Ove godine smo za srednjoškolce pripremili nove destinacije, poduhvate, tehnologije, izazove!

 

Ukoliko želiš da budeš u toku sa serijom prilika koje će ti biti dostupne u narednim mjesecima neophodno je da ispuniš kratku prijavu koja je dostupna u nastavku. Par sekundi i nekoliko klikova te dijeli od toga da budeš u toku sa raznim prilikama za tvoju karijeru!

 

Čekamo te! Budi hrabar/ra!

Chat